Visszatekintés a 2012-es évre

Ötödik éve változatlan a blogom sikere: idén hat bejegyzéshez érkezett komment… Átlapozgatva a 12 hónapot, írásaim többsége a gazdaság/politika/jövő, illetve a vallás/hit/pszichológia témakörökbe sorolhatók. Hihetnénk, hogy ezek egymástól teljesen elkülönülő területei az életnek, sőt, egyik-másik figyelmen kívül is hagyható. Mégis, számomra az utóbbi idők leginspirálóbb felfedezése az volt, hogy ezek - meglepő módon (?) - szorosan összefüggnek egymással! Ez az év remekül eltelt ennek a boncolgatásával, és könnyen lehet, hogy a következőben is hasonlóképpen lesz. Úgyhogy fel vagyok készülve továbbra is csekélyszámú érdeklődőre és kommentre, de ez nem probléma!

Visszanézve a tavalyi év-összefoglalómat, megállapíthatom, hogy 2012 sokkal jobban alakult, mint azt vártam! Még az a tervünk is sikerült decemberre, hogy a gyerekek külön szobákba költözhettek a tetőtérben! Az egyetértés még várat magára, de úgy látom, másoknál is, úgyhogy nem panaszkodom! Anyagi és szellemi értelemben is gyarapodó, örömökben gazdag 2013-as évet kívánok minden kedves olvasómnak!

1 Response to “Visszatekintés a 2012-es évre”


  1. 1 patrik

    Tudom, hogy nem vagy kétségbeesve, de azért leírom, hogy gondolj azokra az olvasókra, akik itt vannak, sunyiban olvasnak, aztán örülnek, aztán nem hagynak kommentet. Mint én. Mi vagyunk a csendes többség! :)

Leave a Reply