Luigi

Hét oldalt szentel a KÁRTYA MAGAZIN tizenegyedik száma Luiginak, az LAPT (Latin American Poker Tour) nyertesének. A fiatal magyar pókerjátékos 398 indulóból bizonyult a legjobbnak a közel egymillió dollár összdíjazású versenyen, Costa Rica-ban. Kiollózott idézetek a KM-ben megjelent interjúból:

„Mivel egészséges vagyok, boldog kapcsolatban élek, és mindemellett olyan munkám van, ami szórakoztat, kihívások elé állít, és még jól fizet is, a válaszom igen: borzasztóan szerencsés embernek érzem magam.”

„Azt vettem észre játék közben, hogy valószínűleg én sokkal tapasztaltab vagyok élő játékban, mint ők, hiszen a 24 évemmel én voltam a második legidősebb játékos a döntő asztalon. A többiek 18, 19 vagy 21 évesek voltak. Ezektől a játékosoktól nem várható el, hogy ugyanolyan magabiztossággal és figyelemmel kísérjék a játékot, mint mondjuk én. (…) ők bár lehettek nagyon jó online versenyzők, és élőben is jóval erősebb mezőnyt alkottak, mintha tele lett volna az asztal idősebb, középkorú játékosokkal, akikről mindenki tudja, hogy hogyan győzhetők le.”

„Az önismeret és leginkább a szorgalom. (…) Meg kell találnod a hibáidat, de mindezt úgy, hogy ne rombold le a magadba vetett hitet. (…) Rengeteget kell olvasni, videókat nézni…”

„Távlati terveimben pedig még az is szerepel, hogy újra egyetemre járjak, nagy álmom ugyanis, hogy egyszer építész legyek. Persze egyelőre még egy WSOP-karkötő megnyerése is egyszerűbb feladatnak tűnik az építész diploma megszerzésénél.”

Afterpost: Demján, a pókerjátékos

Afterpost 2: Luigi bemutatkozása új blogján

Afterpost 3: Luigi önkritikája

0 Responses to “Luigi”


  1. No Comments

Leave a Reply