Munkahely keresés

Nos, bár biztos voltam benne, hogy én nem kerülhetek ilyen helyzetbe, tegnap este közölték velem, hogy a munkaviszonyom - csoportos leépítés keretében - december végén megszűnik. Úgyhogy:

nagy munkabírású, harmincas évei derekán járó építészmérnök, műszaki menedzser angol nyelvtudással, a „versenyszférában” töltött 13 éves munkaviszonnyal a háta mögött munkahelyet keres. Munkatapasztalatok időrendben: 6 év építőipari (generál-)kivitelezés, 3 év építési műszaki ellenőrzés, 4 év ingatlanfejlesztés. Teljes vagy részmunkaidős, alkalmazotti vagy esetleg számlás megállapodás, autóval vagy autó nélkül is érdekel, lehetőleg Budapesten vagy 50-100 km-es körzetében, de mindenképpen Magyarországon. Preferált területek: ingatlanfejlesztés, üzemeltetés, építési- vagy projektmenedzsment, műszaki ellenőrzés (akár családi ház is).

3 Responses to “Munkahely keresés”


  1. 1 gaba

    Hú, ez nagyon durva. Most olvastam csak. Bárcsak tudnék segíteni!

  2. 2 lenbali

    Ez nagyon durva!
    Erre én sem számítottam volna, tegnap rendesen ki is voltam készülve. Ha már téged is, akkor bárkit, bármikor. Következik az állandó létbizonytalanság?
    És a jövő év sokkal rosszabbnak ígérkezik szerintem munka szempontjából is.
    Nincs ötletem új munkahelyre, de ki tudja, hamarosan nekem is gondolkoznom kell…
    Pókerre nem gondoltál!?

  3. 3 Ferkó

    29 éves, banki fedezetkezelési tapasztalattal, továbbá az ingatlanfejesztésben szerzett ismeretekkel bíró, kiváló kommunikációs készséggel rendelkező ambiózus, jó megjelenésű (Zoli szavaival: piperkőc) fiatalember (fiatal apuka) szintén várja az átutalásokat a számlájára, vagy magas fizetéssel járó munkát vállal :D

  1. 1 „Mondja meg már valaki a magyaroknak, hogy válság van.” at Bonifert Zoltán blogja

Leave a Reply