A történelem legnagyobb halálgyára

Amikor tömeggyilkosságokra gondolunk, Hitler jut elsőre eszünkbe. Ha nem Hitler, akkor Tódzsó, Sztálin vagy Mao. Azt hisszük, hogy a XX. század diktatúrái voltak a legrosszabbak a valaha volt zsarnoki rendszerek közül. Az igazság azonban az, hogy az iszlám mindegyiknél többet gyiklolt, sőt könnyen lehet, hogy minden mást összeadva is felülmúlja azokat számokban és kegyetlenségben. A mészárlások szörnyűségei a „béke vallása” esetében messze túlmutatnak a felfoghatóság határain. Ha a kicsit távolabbi múltba visszanézünk, mind közül az iszlám volt a legnagyobb halálgyára az emberiség történelmének.

India iszlám meghódítása volt talán a történelem legvéresebb eseménye. Konzervatív becslések 80 millióra teszik a halotak számát (Will Durant). Bizonyos becslések szerint az indiai népesség 80 millióval csökkent 1000 (Afganisztán meghódítása) és 1525 (a delhi szultánság vége) között (Koenrad Elst). A Führer bűntettei elhalványulnak a ezeknek a számoknak a fényében. Nem vitás, Hitler ámulattal tekintett az iszlámra, mint hódító vallásra, aminek a vérfürdőit bizony nem tudta felülmúlni.

Több, mint 110 millió feketét ölt meg az iszlám. Legalább 28 millió afrikai lett rabszolga a muzulmán Közel-keleten. Az elfogottak legalább 80%-ával veszteségként kalkuláltak, mielőtt elérték volna a rabszolgapiacot, így az arab-muzulmán rabszolgákért folyó portyák halálozási rátája 112 milliót ad ki. Tehát a rabszolgapiacokon értékesítettek számával összeadva, a transz-szaharai és kelet-afrikai rabszolga-biznisz áldozatainak a száma meghaladja a 140 milliót (John Allembillah Azumah).

Adjuk össze ezt a két számot - az iszlám meghaladta a XX. századi diktatúrák áldozatainak számát. De itt még nem ér véget a dolog. Adjuk hozzá azokat a milliókat, akik a muzulmánok kezeitől haltak meg Szudánban, a mi életünkben!

Az iszlán rabszolgaság szexuális természetű volt. Az elfogott férfiakat kasztrálták. A nők mulatt gyermekeit gyakran megölték, ami megmagyarázza azt, hogy miért nem volt demográfiai robbanás ezidőtájt a négereknél, ellentétben a nyugati rabszolgasággal, ahol elszaporodott a mesztic társadalmi osztály. Adjuk hozzá ezeket a halott gyerekeket, és már jóval 200 millió felett járunk.

Emlékezzünk arra, hogy a VII. században Észak-Afrika majdnem teljesen keresztény volt. Mi történt velük? 750 körül, száz évvel Jeruzsálem meghódítását követően, a keresztények legalább fele muszlim hegemónia alatt találta magát. Mára nincs jelen Észak-Nyugat Afrikában bennszülött kereszténység vagy közösségek, akiknek a történelme kutatható lenne az ókorig visszamenőleg. Mi történt a keresztény milliókkal? Néhány biztosan áttért. És a többi? Több, mint 1 millió európait ejtettek fogságba barbár kalózok. Hogy emellett hányan haltak meg, azt csak tippelni lehetne, 1530-1780 között talán 1,250,000.

A Balkán és Dél-Itália hódításai muzulmán meghódítása során elpusztultak száma nem ismeretes, de biztosan milliókra rúg az évszázadok alatt. Ne felejtsük el az Örményországban a törökök által megölt 1,5 millió keresztényt az I. Világháború alatt. Nem tudjuk, hgy a több, mint 5 évszázad alatt hány keresztény fiúgyermeket raboltak el, hogy iszlám janicsárokká tegyék őket, a törökök számára. Adjuk hozzá őket is!

A muzulmánok értékesnek tartották a szőke nőket a háremeikben, ezért rabul ejtett szláv nőket árultak a Krími Kalifátus bazárjaiban. A muzulmán Spanyolországban évi sarcként 100 vizigót (szőke) nőt követeltek az északi partvidékről és a meghódított területekről, évtizedeken keresztül. Adjuk hozzá az elhalálozási veszteséget, és a szám még magasabbra nő.

A kutatások kimutatták, hogy a középkor nem a gótok miatt volt sötét, akik végül asszimilálódtak és keresztényekké váltak. Az igazi pusztítói a klasszikus civilizációnak a muzulmánok voltak. Az arab invázió szétzilálta a Mediterrán világot, és a Földközi tengert, amely a legfontosabb kereskedelmi útvonal volt, csatatérré változtatta. Közvetlenül az iszlám megjelenését követően a nyugati városok, amelyek a Földközi tengeri kereskedelemtől függtek, hanyatlani kezdtek (Islam caused the dark ages).

Ismerjük-e Malájzia meghódításának rémtörténetét? A Thaiföldi és maláj buddhistákat tömegesen mészárolták le, miközben azok meg sem kísérelték a menekülést a gyilkosaik elől. A halált fatális végzetként fogadták el. Ennélfogva nem is léteznek már arrafelé, hogy elmeséhessék a történetüket (The history of Jihad against Malaysia 1441 - ongoing). Amint a muszlimok megjelentek a XV. században, az animisták el is tűntek a maláj, szumátrai, borneoi és jávai portyák, sarcok és rabszolgaüzlet miatt, a muzulmán társadalomba gyerekként való rabosítással és beolvadással. 1500 körül Jáva volt a rabszolgák legnagyobb exportőre (Islam monitor).

Ugyanilyen céllal érkezett az iszlám a Fülöp-szigetekre. Csak a spanyolok megjelenése állította meg a teljes összeomlást, és korlátozta az iszlámot a déli szigetekre. Ez megmentette a fülöp-szigeteieket az iszlámtól, kivéve a déli részeket ahol áttértek az iszlámra. Az aminista fülöp-szigetekiek összefogtak a spanyolokkal az iszlám ellen, mert kisebb rossznak tartották őket a muzulmánoknál. Az iszlám szabadítónak tűntette fel az európaiakat, akik bizonyos szempontból azok is voltak. Mind a mai napig a maláj dzsihadisták cselszövésekkel akarják a soketnikumú Malájziát iszlám kalifátussá változtatni, katasztrófát sejtetve a déli Thaiföld számára is.

Az afrikai, indiai, európai, örmény, kelet-ázsiai, kínai és krími rabszolgák és az asszonyaik öszesítése után kimondható - ha még a szám nem is egyértelmű, de nyilvánvaló, - hogy az iszlám a legnagyobb halálgyár a történelemben, körülbelül 250 millió halottal. A világtörténelem során háborúkban és a rabszolgasággal elpusztultak harmada-fele az iszlám számlájára írható, és ez csak egy hozzávetőleges kalkuláció.

Tekintsük azt a 125 millió nőt, akit nemi szervében megcsonkítottak az iszlám tiszteletére. A hírekkel ellentétben a gyakorlat a mai napig az iszlám vallás területeire korlátozódik, ahol azonban általános. Az arab államok nem hajlandóak foglalkozni a kérdéssel. Emlékezzünk, hogy ez így megy 1400 éve, olyan népeknél, amelyek eredetileg keresztények vagy pogányok voltak. Indonéziában a gyakorlat éppenhogy terjedőben van.

Az újságírók be vannak csapva, hogy az iszlám nem támogatja a nők nemi szerve megcsonkítását, a valóság azonban az, hogy ez egy alapvető iszlám gyakorlat. Az iszlám asszonyok agymosáson mennek keresztül, hogy támogassák a saját megcsonkításukat. Mohamed szerint a körülmetélés a férfiak tardíciója és a nők büszkesége. (Middle East Quarterly)

Ellentétben a XX. század diktatúráival, amelyek a dühöngésükben felemésztették magukat, az iszlám szépen halad tovább. Ellentétben a nem vallási diktatúrákkal, az iszlám a poligámiával és a szexuális zsákményszerzésével, újratermeli önmagát, sőt növekszik. Más diktatúrák dühöngő ragályként lángolnak, azonban hamarabb megszűnnek. Az iszlám egy lassan izzó rákos daganat, ami szétterjed és eluralkodik. Sosem vonul vissza. A módszerei alattomosak, eleinte alig érzékelhetők. A demográfiai probléma, mint a rák, csak kimetszéssel gyógyítható.

Úgyhogy amikor ilyen vagy olyan izraeli sérelmekről olvasol, ezek valóságosak lehetnek, helyezd a híreket a nagy képbe! Nézd azt, hogy kik ellen harcol Izrael. Az iszlám semmihez sem hasonlítható a történelemben!

Fordítva innen: The greatest murder machine is history

0 Responses to “A történelem legnagyobb halálgyára”


  1. No Comments

Leave a Reply