Mumus az LMP-ben?

Egely György az LMP színeiben Budakeszin önkormányzati képviselőjelölt.

1997-ben ezt mondta: biztos, hogy  Föld nevű bolygót meg lehet menteni, biztos, hogy túj fogjuk élni ezt a környzeti katasztrófát, de szeretném, hogy ha tanulnánk a hibákból, kudarcokból.

2008-ban 2012-re apokalipszist jósolt, amit az indexnek most így magyarázottÉn az összeomlást nem úgy értem, mint a katasztrófafilmekben, hanem úgy, hogy emberek nagy tömegei jutnak nyomorúságba, néhány közszolgáltatás a teljes összeomlás szélére kerül, és nagy rendszerek, mint például a mezőgazdaság működése elkezd akadozni. Vagy itt van például az időjárás. Nem lehet a végtelenségig pumpálni a széndioxidot a légkörbe, mert az ilyen helyi instabilitásokat okoz. Nagyon hirtelen lezúdul egy csomó csapadék például. És ezt már most lehet látni.

Egy riport Egelyvel 2007-ből a TV2 mokkában:

Nem semmi, hogy egy parlamenti párt és ő kölcsönösen felvállalták egymást. Azért mondom ezt, mert a magyar tudományos közélet nem fogadja el még vitára sem a mérnök-feltaláló és csoportja találmányait, gondolatait. Áltudomány, babona, őrültség - ilyen jelzőkkel illetik őket tekintélyes tudós-társaik. Lássunk a munkájukból is valamit, alább egy hatrészes sorozat 1992-ből.

És egy másik hatrészes sorozat 1997-ből, a folytatás, benne a nevével fémjelzett feltaláló-csoport egy berendezése, amiből több energia jön ki, mint amennyi bemegy, a vitalitásmérő, vákuumenergia, hidegfúzió stb.:

0 Responses to “Mumus az LMP-ben?”


  1. No Comments

Leave a Reply