Visszatekintés a 2010-es évre

Januárban egy a social mediáról szóló bejegyzéssel indítottam. (Érdekes, hogy decemberben is ezzel a témával zártam.) Az internet az elmúlt évben hatalmasat fejlődött, 2011-ben én is tovább lépek a webes aktivitásom terén. Erről hamarosan bővebben is hírt adok!

Februárban Sanghajba utaztam a világkiállítás magyar pavilonjának építésére. Ez számomra a 2010-es év csúcspontja volt, egyben életem legizgalmasabb utazása is!

Márciusban regisztráltam egy internet-marketinges webtanfolyamra. Ez azóta nagyobb falatnak bizonyul, mint elsőre gondoltam. Dolgozom rajta, már látom a fényt az alagút végén!

Áprilisban Orsi is Kínába látogatott, közösen megnéztük Pekinget és Sanghajt, utóbbit kicsit hosszabban, mint terveztük, az európai légtérzár miatt.

Májusban hazajöttem és visszarázódtam a való világomba. Pár régi kollégával elkezdtem az Aranymúzeum építkezés műszaki ellenőrzését.

Júniusban írtam egy tízparancsolatot a programozáshoz, de messze nem csak az informatikusoknak, programozóknak.

Júliusban szinte minden bejegyzésem a világ folyásáról szólt, ezt a videót a klímaváltozásról, mint alapművet, mindenkinek a figyelmébe ajánlom!

Augusztusban megnéztem, mekkora az ökológiai lábnyomunk, és megdöbbentem a pakisztáni árvizen.

Szeptemberben sokat írtam a fenntartható építészetről. Egyre inkább azt látom, hogy az emberek felismerik az őket is érintő folyamatokat, de egyelőre nem látják a változtatás lehetőségét…

Októberben kétségkívül a legfontosabb dolog a házunk eladásra való meghirdetése volt. A vevőt még várjuk!

Novemberben a mezőgazdaság helyzetéről találtam egy tanulmányt. Talán ezek az információk voltak rám a legnagyobb hatással 2010-ben.

Decemberben (is) sok balhé volt a közéletben a kormány intézkedései, például a MNYP-ak lenyúlása miatt. Megértve a felháborodottak szempontjait is, úgy gondolom, a tavaszi választások óta az irány jobb, mint amit az előző 8 évben tapasztaltam.

Egy évvel ezelőtt hasonló kilátásokkal vártam az új évet, mint most. Aztán februárban Kínába utaztam, majd hazatérve májustól egy szép nagy projekttel foglalkoztam, ami még pár hónapig eltart jövőre is. Mindemellett sokat dolgoztam a szakmai (és személyes) irányváltásomon. Megjelenés előtt áll a weblapom. A saját életemnél már csak a világ alakulását várom még fordulatosabbnak, szerintem 2011-ben sem fogunk unatkozni!

Az alábbi számmal kívánok boldog új évet a most 3 éves blogom minden kedves olvasójának!

0 Responses to “Visszatekintés a 2010-es évre”


  1. No Comments

Leave a Reply