Umbrella - témánál vagyunk?

2. rész - 3. rész - 4. rész - 5. rész - 6. rész - 7. rész - 8. rész - 9. rész - 10. rész - 11. rész - 12. rész - 13. rész

Reggel 7 és 8 között, iskolába menet, a kereskedelmi rádió jópofa műsorvezetői részéről a hallgatóknak feltett kérdés: Ha te egy örült kutató orvos lennél, milyen hasznos génmódosítást hajtanál végre az emberen? És persze jöttek a válaszok: 25% szexuális témájú ötletekkel áll elő, 50% lehalkító vagy kikapcsoló gombot szeretne a másik emberre, és végül 25%, szerint nem helyes a génmódosítás, pláne emberen… A rádiós közvéleménykutatás eredménye szerint az emberek 75%-a mókás dologként kezelte a kérdést. És tényleg, mi ezzel a probléma?

Ha a Piros Pirula Projekt fenti, a YouTube-ra több részben felrakott filmjét megnézed, fogalmat kaphatsz arról, hogyan is megy a média összes csatornáin az agymosás. Először csak viccesen, de valószínűleg a többi „szabadságjog” karrierje is ilyen ártatlanul indulhatott néhány éve, évtizede… Éljen a konszenzusdiktatúra?

Umbrella - Rihanna

Kapcsolódó írás a fenti videoklip elé, szintén a Piros Pirula Projekt filmje alapján: Balázs Vodafone reklámja és Rihanna esernyője - mmmi van?

Ajánlott irodalom: A NIKE legújabb ILLUMINATI reklámja téged programoz

A Microsoft eugenista technológiát vásárolt a Merck-től és beszállt a vakcina gyártásba

0 Responses to “Umbrella - témánál vagyunk?”


  1. No Comments
  1. 1 Hallgass a szívedre? at Bonifert Zoltán blogja
  2. 2 Környezetvédelem? at Bonifert Zoltán blogja
  3. 3 Szén-dioxid-csalás? at Bonifert Zoltán blogja

Leave a Reply